Zupy:
– rosół z makaronem
– barszcz czerwony z uszkami
– zupa toskańska z mocarellą
– zupa toskańska z pierożkami ze szpinakiem
– zupa gulaszowa
– zupa wołowa z borowikami
Zupy krem:
– borowikowy
– brokułowo-szpinakowy
– pomidorowy
– z białych warzyw
– z pieczonego buraka
– z warzyw
– serowa z grzankami
Dodatki:
– puree ziemniaczane
– ziemniaki całe
– łódki ziemniaczane
– kulki ziemniaczane
– frytki
– ryż z warzywami
– kopytka wytrawne
– kopytka szpinakowe
– kluski śląskie
Mięso:
– karkówka z sosem pieczeniowym
– schab w borowikach
– polędwiczka wieprzowa w borowikach
– kotlet schabowy panierowany
– kotlet po australijsku
– udziec z warzywami
– udziec z pieczarkami
– dramstik
– kotlet de volaille (*z masłem i pietruszką, *z masłem czosnkowym i serem,
*z pieczarką i serem, *z szynką i serem)
– kotlet drobiowy panierowany
– roladka drobiowa mielona: (*z warzywami, *ze śliwką i morelą, *ze szpinakiem, *z pieczarkami)
– filet z camembert
– filet caprese
– filet z cukinią i mocarellą
– rolada z indyka
– rolada ze schabu
– filet na sosie serowym
Surówki:
– z marchewki z jabłkiem i pomarańczą
– z selera
– z białej kapusty- coleslaw
– z czerwonej kapusty
– ćwikła
– lodowa z sosem winegret
– kapusta pekińska z majonezem
– kapusta pekińska z winegret
– kapusta zasmażana
– kapusta pekińska na ciepło
– kapusta młoda na ciepło
– pekińska z winegret
– warzywa gotowane
Desery:
– szarlotka z lodami
– sernik na ciepło
– panna-cotta
– tiramisu
– z musem i ciasteczkami owsianymi
Sałatki:
– jarzynowa
– z selerem konserwowym
– z selerem naciowym i winogronem
– z pieczarkami marynowanymi
– z białym serem (warstwowa)
– z szarpanym kurczakiem i gotowaną marchewką (tort)
– gyros
– z cebulką marynowaną
– z tuńczykiem (warstwowa)
– sałatka brokułowa+ sos czosnkowy
– z szynką parmeńską na mix-ie świeżych sałat+ sos winegret
– z grillowanym kurczakiem na mix-ie świeżych sałat+ sos na białym winie
– z grillowanym boczkiem na mix-ie świeżych sałat+ sos czosnkowy
– z łososiem wędzonym na mix-ie świeżych sałat+ sos winegret
Przekąski:
– tortilla (z kurczakiem, z salami, z szynką parmeńska)
– nuggetsy z kurczaka
– studzielina drobiowa, wieprzowa lub mieszana
– dorsz po węgiersku
– przekąski: śliwka w boczku, roladka z ogórka, roladka z szynki parmeńskiej, babeczki z sałatką, koszyczki, kabanos w cieście, gwiazdeczki z ciasta francuskiego, sakiewki ze szpinakiem, salami na ogórku, łosoś wędzony na chlebku pełnoziarnistym, roladki z szynki i korbocami
– łosoś w sosie francuskim
– rolady serowe
– makaron muszelki faszerowane
– polędwiczka z kremem chrzanowym
– rolady serowe
– kanapeczki
– jajka przepiórcze
– francuskie tosty z salsą paprykową
– racuszki ze szpinakiem, pomidorkiem i kozim serem
Dodatkowo oferujemy:
– pierogi: (*ruskie, *z mięsem, *z kapustą i grzybami, *ze szpinakiem)
– uszka: (*z mięsem, *z grzybami)
– gołąbki
– krokiety
– paszteciki